VERANDA'S

Ben je op zoek naar een veranda voor je verbouwingen? Een budgetvriendelijke veranda die perfect past bij je woning en je budget? Ga je een veranda bouwen en twijfel je tussen de keuze van PVC of aluminium? Vromans ramen & deuren geeft je graag advies.

Wij repareren ook oude veranda's door de oude dakplaten te vervangen. Ook maken wij oude veranda's terug waterdicht. Niet enkel voor een nieuwe veranda maar ook voor de renovatie van een oude veranda kan je bij ons terecht.

Neem contact met ons op en wij komen graag bij je langs voor opmetingen en een vrijblijvende offerte.

VERANDA'S

Vromans ramen & deuren

Aluminium is een duurzaam, stevig materiaal waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Hierdoor krijg je veel lichtinval en creëer je een strakke, moderne veranda. Aluminium staat gekend voor een goede isolatie en is zeer onderhoudsvriendelijk. Aluminium profielen worden vooral gebruikt voor moderne woningen omwille van de dunne profielen en metaallook.

Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief of een meer landelijk uitziende veranda? Dan kies je beter voor een veranda in pvc. Pvc is ook zeer onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren zodat het perfect in het plaatje past bij de rest van je woning.

LEEFVERANDA'S

Vromans ramen & deuren

Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van leefveranda’s of woonveranda’s. Deze veranda is een volwaardige uitbreiding van de woning zodat je in alle seizoenen kan genieten van de extra ruimte. De leefveranda bestaat niet volledig uit glas zoals bij de traditionele veranda maar heeft een andere dakconstructie, die voorzien is van een lichtkoepel. Hierdoor krijg je een sfeervolle verlichting maar zal de ruimte niet oververhit geraken tijdens de zomermaanden. Zowel de profielen als het glas van deze veranda zijn geïsoleerd waardoor het in de winter niet veel afkoelt en je kan blijven genieten van deze ruimte. Geniet van meer daglicht en ruimte in je leefveranda!

Wij renoveren alle veranda's en vervangen ook oude verandaplaten.

Wij renoveren alle veranda's en vervangen ook oude verandaplaten.

Dirk Vromans
2360 Oud-Turnhout
Vromans ramen & deuren
Gsm : 0475 / 83 42 74
info@vromansramenendeuren.be
Dirk Vromans
2360 Oud-Turnhout
Vromans ramen & deuren
Gsm : 0475 / 83 42 74
info@vromansramenendeuren.be