RAMEN & DEUREN

Zijn je ramen en deuren aan vervanging toe? Of zoek je ramen en deuren voor je renovatieproject? Kies dan voor ramen en deuren in pvc of aluminium, van Vromans ramen & deuren.

De hedendaagse ramen en deuren kunnen volledig aangepast worden aan de kleur en stijl van jouw woning. Modern, strak, landelijk, klassiek, rustiek … en zijn verkrijgbaar in een enorm kleurenpallet en uitvoeringen zoals houtlook of aluminiumlook. Hierdoor kan je de ramen en deuren perfect afstemmen op je gevel én je interieur.

Wens je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij komen graag naar je toe voor opmetingen en een vrijblijvende offerte. Want nergens vind je ramen en deuren voor renovatie goedkoper dan bij Vromans in Oud-Turnhout.

RAMEN

Vromans ramen & deuren

Een moderne woning vraagt om het strakke uitzicht van aluminium ramen. PVC ramen komen meer tot hun recht bij een woning in een klassiekere of landelijke stijl.

Tegenwoordig worden ramen in pvc of aluminium verkozen boven een uitvoering in hout, omwille van het grotere warmteverlies van hout.

Zowel aluminium als pvc ramen hebben tal van voordelen. Aluminium ramen zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar gemiddeld iets duurder dan pvc. Deze ramen zijn zeer populair bij moderne woningen omwille van het strakke uitzicht. Ook zijn grotere overspanningen mogelijk voor grote glasoppervlaktes. Pvc ramen zijn in tal van kleuren en structuren verkrijgbaar. De voordelen van pvc ramen zijn vooral onderhoudsvriendelijk, duurzaam, een goede isolatiewaarde, bestand tegen corrosie, en de uitgebreide kleurenkeuze.

DEUREN

Vromans ramen & deuren

Een deur straalt persoonlijkheid en stijl uit en moet daarom perfect passen bij de stijl van je woning. Zowel deuren in pvc als in aluminium hebben tal van voordelen. Zo zijn pvc deuren gemakkelijk te onderhouden, ze bieden een uitstekende isolatie en zijn de meest budgetvriendelijke oplossing. Aluminium deuren zijn zeer duurzaam en vormvast, licht en stevig, veilig en kleurvast.

Onze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor een deur met een gesloten paneel, met veel privacy en een goede isolatie. Heb je liever veel licht in de inkomhal? Dan kies je beter een deur met veel glaswerk. En dan is er ook nog de deur met een kunststofpaneel gecombineerd met een glaspartij. Hierdoor heb je meer lichtinval maar toch meer stevigheid en isolatie. Op zoek naar een nieuwe deur voor een beperkt budget? Contacteer ons nu.

Onze ramen en deuren voor renovatieprojecten vind je nergens goedkoper!

Onze ramen en deuren voor renovatieprojecten vind je nergens goedkoper.

Dirk Vromans
2360 Oud-Turnhout
Vromans ramen & deuren
Gsm : 0475 / 83 42 74
info@vromansramenendeuren.be
Dirk Vromans
2360 Oud-Turnhout
Vromans ramen & deuren
Gsm : 0475 / 83 42 74
info@vromansramenendeuren.be